SIMPLE SHAPE – warm sparkle cover

15,9534,95 excl. BTW & Free Shipping

Artikelcode: 2066 Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tag:

Beschrijving

SIMPLE SHAPE – warm sparkle cover

Ben je op zoek naar een nagelgel die voldoet aan de verwachtingen en behoeften van zowel de beginnende als de gevorderde nagelstylist? De builder gels uit de SIMPLE SHAPE-lijn zijn ontwikkeld voor nagelstylisten die een gemakkelijke, snelle en comfortabele manier van werken waarderen. En dit allemaal tegen een heel scherpe prijs!

SIMPLE SHAPE warm sparkle is een builder gel met een dikke consistentie (structuur) en is zelfnivellerend. Door de vastere structuur heb je een betere controle over de massa en dus ook een beter werkcomfort. Bang dat de gel in je nagelriemen uitloopt? Met deze gel is ook dit verleden tijd!

De beige-roze tint met gouden deeltjes covert alle verkleuringen en beschadigingen van je nagelplaat. Het is een ideale gel voor bruidsnagels, babyboomers of onder lichte kleuren om de dekking te verbeteren.

De builder gels van de SIMPLE SHAPE-lijn barsten niet en kunnen tegen hoge belasting. De SIMPLE SHAPE gels harden met een verminderde hittevorming uit in een UV -of LED-lamp. Dit is een zeer belangrijke eigenschap, want een tevreden klant is een terugkerende klant!

We raden deze gel aan in combinatie met de Flexi base of Expert base en de primer Nutriente. De ultieme combinatie voor een extreme hechting.

Verkort de werktijden in je nagelsalon met de SIMPLE SHAPE builder gels!

 

 

Extra informatie

Inhoud

15ml, 50ml