MILKY WHITE builder gel

25,9559,95 excl. BTW & Free Shipping

Wissen
Artikelcode: 2047 Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

MILKY WHITE builder gel

De milky white builder gel is een melkachtige opbouw gel met een middel dikke consistentie. Je kan de gel gebruiken voor het verlengen als voor het opbouwen van de nagels. De gel is ideaal voor zowel het dagelijks salonwerk als voor wedstrijdnagels.

De zelfnivellerende eigenschappen en de medium dikke consistentie van de gel zorgt ervoor dat je een goede controle hebt over de gelmassa. Dankzij het melkachtige kleur en de duurzame kleurstabiliteit van de milky raden we je deze gel aan voor babyboom en om de dekking van pastel of andere lichte kleuren te verbeteren. Dankzij het gebruik van polyamidevezels is de gel zowel stevig als buigzaam. De gel beweegt mee met de natuurlijke nagelplaat, waardoor de kans op lifting sterk verminderd. Tijdens het ontwikkelen van de gel is erg veel aandacht besteed aan de samenstelling om luchtbellen in de kunstnagel te vermijden en de hechting aan de natuurlijke nagelplaat te verhogen.

De milky builder is een thixotrope gel. Bij een thixotrope gel kan je de consistentie van de gel wijzigen tijdens het vormgeven van de nagel. Doordat je de nagel sneller vorm kan geven win je heel wat tijd uit. Nadat je klaar bent met het modelleren krijgt de gel terug een dikkere consistentie en blijft de gel mooi op zijn plaats zitten.

Extra informatie

Uithardingstijd

30-60s LED / 120s UV