CANDY PINK cover gel

38,95 excl. BTW

Op voorraad

  • Klaar Gratis verzending vanaf €100
  • Klaar Verstuurd binnen 48 uur
  • Klaar Gratis afhaling in de winkel
  • Klaar Hulp nodig? Bel +3257 36 41 38
Artikelcode: 2057 /30 Categorie:

Beschrijving

CANDY PINK cover gel

De Candy pink cover gel is een snoeproze cover gel met een middel dikke consistentie. Je kan de gel gebruiken voor het verlengen en opbouwen van de nagels. De cover gel is ideaal voor zowel het dagelijks salonwerk als voor wedstrijdnagels.

De zelfnivellerende eigenschappen en de medium dikke consistentie van de gel zorgt ervoor dat je een goede controle hebt over de gelmassa. Dankzij de lichtroze kleur en duurzame kleurstabiliteit van de candy pink raden we je deze gel aan voor babyboom, French manicure of als cover kleur voor een volledige nude manicure. Dankzij het gebruik van polyamidevezels is de gel zeer stevig, maar toch ook buigzaam. De gel beweegt mee met de natuurlijke nagelplaat, waardoor de kans op lifting sterk vermindert. Tijdens het ontwikkelen van de gel is de formule samengesteld om luchtbellen in de kunstnagel te vermijden en de hechting aan de natuurlijke nagelplaat te verhogen.

De candy pink is een thixotrope gel. Bij een thixotrope gel kan je de consistentie van de gel wijzigen door het vormgeven van de nagel. Doordat je de nagel sneller vorm kan geven win je heel wat tijd uit. Nadat je klaar bent met modelleren gaat de gel terug naar zijn originele vastere vorm en blijft de gel goed op zijn plaats zitten.

Extra informatie

Uithardingstijd

30-60s LED / 120s UV