BABY PINK cover gel

38,95 excl. BTW & Free Shipping

Op voorraad

Artikelcode: 2048 /30 Categorie:

Beschrijving

BABY PINK cover gel

De Baby pink cover gel is een roze cover gel met een middel dikke consistentie. Je kan de gel gebruiken voor het verlengen en het opbouwen van de nagels. De cover gel is ideaal voor zowel het dagelijks salonwerk als voor wedstrijdnagels.

De zelfnivellerende eigenschappen en de medium dikke consistentie van de gel zorgt ervoor dat je een goede controle hebt over de gelmassa. Dankzij het lichtroze kleur en duurzame kleurstabiliteit van de baby pink raden we je deze gel aan voor babyboom, french manicure of kan je mee opbouwen voor een naturelle look. Dankzij het gebruik van polyamidevezels is de gel tegelijkertijd stevig als buigzaam. De gel beweegt mee met de natuurlijke nagelplaat, waardoor de kans op lifting sterk verminderd. Tijdens het ontwikkelen van de gel is de formule samengesteld om luchtbellen in de kunstnagel te vermijden en de hechting aan de natuurlijke nagelplaat te verhogen.

De baby pink is een thixotrope gel. Bij een thixotrope gel kan je de consistentie van de gel wijzigen door het vormgeven van de nagel. Doordat je de nagel sneller vorm kan geven win je heel wat tijd uit. Nadat je klaar bent met modelleren gaat de gel terug een dikkere consistentie krijgen en blijft de gel goed op zijn plaats zitten.

Extra informatie

Uithardingstijd

30-60s LED / 120s UV