Opleiding

Op de hoogte blijven van de aankomende nagelopleidingen? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief!

Droom jij ervan om nagelstyliste te worden? Mooie nagels hebben is tegenwoordig een “MUST’. We dromen allemaal van mooie verzorgde nagels, en de interesse groeit wereldwijd, daarom is er noodzaak aan GOEDE nagelstylistes.

Een goede nagelstyliste worden vraagt veel geduld en goede opleidingen, het is een proces van nieuwe technieken leren en ervaring opdoen. Met een goede basisopleiding kom je al heel ver! Kunstnagels garandeert je prachtige, stevige nagels voor een viertal weken.

Dit is een opleiding op professioneel niveau, waar je alles leert van A tot Z. Je hoeft geen voorkennis te hebben. Start een succesvolle zaak of bouw je behandelingsaanbod verder uit met deze behandeling. Heb je interesse om bij te leren over kunstnagels maar is het niet de bedoeling om iemand anders zijn nagels te doen? Enkel de jouwe? Volg dan onze opleiding @home.

De lesgeefster is hoofdinstructeur van Mistero Milano voor de Benelux en volgt nog dikwijls opleidingen/cursussen, zowel in de Benelux alsook in het buitenland. Hierdoor ben je verzekert van een professionele opleiding die tot in de puntjes in orde is! Goede begeleiding tijdens, maar ook na de opleiding!

Ben jij geïnteresseerd in alles wat met nagels te maken heeft? Heb je altijd je eigen nagels een mooie look willen geven die wekenlang mooi blijft? Dan staat onze cursus ‘BASIC NAILS @home’ op jouw lijf geschreven.

Tijdens deze avondcursus leer je in 3 lessen de basistechnieken om een volwaardige manicure en gelpolish behandeling uit te voeren. Ook leer je om je nagel te verstevigen.

De lesgeefster is hoofdinstructeur van Mistero Milano voor de Benelux en volgt nog dikwijls opleidingen/cursussen, zowel in de Benelux alsook in het buitenland. Hierdoor ben je verzekert van een professionele opleiding die tot in de puntjes in orde is!

De naam perfectietraining zegt het zelf al, het is een intensieve training om je werk te perfectioneren. We leren je alle kneepjes van het vak. Heb jij een grondige basis als nagelstylist(e) maar wil je jouw techniek graag naar een hoger niveau tillen? Dan is deze opleiding iets voor jou. We resetten je vijlkunsten en zetten de kersjes op de taart. Je krijgt de volle 100% aandacht alleen voor jou!

Welke training kan er gevraagd worden?

  • perfectie vorm en vijltechnieken
  • babyboom / colorboom, ombré en glitterombré
  • russian manicure en NNT (= Natural Nail Treatment met rubberbase/BIAB)
  • nieuwe set met sjablonen

Plaats je voorkeur van training bij het afronden van je bestelling onder je factuurgegevens onder de nota ‘bestelnotities’.
Wens je op meerdere technieken te oefenen? Dan dien je meerdere datums te boeken.

Deze opleiding is enkel geschikt voor deelnemers die reeds een goede basiskennis van gelnagels hebben.

  • Terugbetaling is niet mogelijk, enkel bij annulatie door Charlien zelf.
  • Annuleren is niet mogelijk, enkel verplaatsen. Kan je omwille van een gegronde reden niet aanwezig zijn? Dan geef je dit 10 dagen op voorhand door.
    Kan je niet aanwezig zijn wegens ziekte? Dan ben je verplicht om een ziektebriefje door te sturen.
  • Bij het afronden en slagen van het examen krijg je een officieel certificaat.