Opleiding

Op de hoogte blijven van de aankomende nagelopleidingen? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief!

Droom jij ervan om nagelstyliste te worden? Dan is deze opleiding op je lijf geschreven!

Wat mag je verwachten?
Dit is een opleiding op professioneel niveau, waar je alles leert van A tot Z. Je hoeft GEEN voorkennis te hebben. Deze training omvat zowel het verfraaien van natuurlijke nagels als het toepassen van verlengingen. Je krijgt bij ons een diepgaande kennis van de meest recente trends en technologieën in de wereld van kunstnagels. Ook na de opleiding kan je steeds met vragen of problemen terecht bij ons!
 
Voor wie is deze opleiding geschikt?
– voor wie reeds een salon heeft en jouw behandelingsaanbod wil uitbreiden
– voor wie zotgraag bezig is met alles van nagels en die van hobby, hun beroep willen maken
– voor mensen die reeds een opleiding ergens anders volgden maar nog niet zeker genoeg zijn van hun werk
– …

De lessen gaan door in kleine groepjes van max. 4 personen. Wens je liever de les privé te volgen? Dat kan! Vraag om meer info via info@chanail.be

Heb je interesse om bij te leren over kunstnagels maar is het niet de bedoeling om iemand anders zijn nagels te doen? Enkel de jouwe, die van je mama of zus?
Volg dan onze basic nails @home.

De naam perfectietraining zegt het zelf al, het is een intensieve training om je werk te perfectioneren. We leren je alle kneepjes van het vak. Heb jij een grondige basis als nagelstylist(e) maar wil je jouw techniek graag naar een hoger niveau tillen? Dan is deze opleiding iets voor jou. We resetten je vijlkunsten en zetten de kersjes op de taart. Je krijgt de volle 100% aandacht alleen voor jou!

Welke training kan er gevraagd worden?

  • perfectie vorm en vijltechnieken
  • babyboom / colorboom, ombré en glitterombré
  • russian manicure en NNT (= Natural Nail Treatment met rubberbase/BIAB)
  • nieuwe set met sjablonen

Plaats je voorkeur van training bij het afronden van je bestelling onder je factuurgegevens onder de nota ‘bestelnotities’.
Wens je op meerdere technieken te oefenen? Dan dien je meerdere datums te boeken.

Deze opleiding is enkel geschikt voor deelnemers die reeds een goede basiskennis van gelnagels hebben.

Ben jij geïnteresseerd in alles wat met nagels te maken heeft? Heb je altijd je eigen nagels een mooie look willen geven? Of doe je reeds je eigen nagels maar ze komen heel snel los? Dan staat onze cursus ‘BASIC NAILS @home’ op jouw lijf geschreven.

Tijdens deze cursus leer je in 2 lessen de basistechnieken om een volwaardige manicure uit te voeren die min. 3 tot 4 weken mooi blijft! Heb je zwakke nagels? Je leert ook om je nagel te verstevigen!

!! Volg deze opleiding met 3 vriendinnen en krijg 10% korting !!

  • Opleidingen annuleren kan tot max. 2 weken voor aanvang en slechts 50% van het totaalbedrag kan gerecupereerd worden!
  • Annuleren in minder dan 2 weken voor aanvang, dan is er geen terugbetaling mogelijk, enkel bij annulatie door Charlien zelf.
  • U bent pas definitief ingeschreven, als de juiste betaling uitgevoerd is. Inschrijven kan enkel online!
  • U dient voor alle lessen volledig aanwezig te zijn en alle stappen correct uit te voeren, zoniet wordt er geen certificaat van deelname gegeven.