HAIREXTENSIONS

– INVEST IN YOUR HAIR, IT’S THE CROWN YOU NEVER TAKE OFF –

hairextensions ieper / West-Vlaanderen

La weave extensions

Droom je al lang van meer haar, meer volume of langer haar? Ben je soms jaloers op mensen met zo’n Hollywood look? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Charlien schoolde haar volledig om in de wereld van extensions. Na jaren enkel nagels te doen, was er tijd voor vernieuwing. Als kind droomde ze ervan om kapster te worden. Al jaren kleurde en knipte ze mensen in haar omgeving hun haar gewoon als passie/hobby. Vandaar de keuze om extensions te plaatsen.

Welk techniek gebruiken wij?

Ikzelf had al enkele keren extensions laten plaatsen nadat ik in een zotte bui m’n haren knipte en dit later beklaagde. Hierdoor heb ik al verschillende technieken uitgetest en waarbij de weave techniek mijn absolute favoriet is!

LA WEAVE TECHNIEK

Bij deze techniek worden banden met haar opgenaaid op kleine ringetjes. Deze banden worden wefts of weaves genoemd. De ringen worden naast elkaar in het eigen haar vastgezet en op deze ‘lijn’ van microringen worden de haarbanden vastgenaaid met speciale zijden draad. De ringen bevatten een silicone randje om het eigen haar te beschermen en alles goed vast te maken.

Deze techniek is ideaal om volume te plaatsen (1 bandje) alsook te verlengen (meerdere banden). Een weave wordt ervaren als het zachtaardigste extensionsysteem doordat de haarwortel niet uit zijn natuurlijk groeirichting getrokken wordt en we maken ook geen gebruik van hitte, lijm of strakke vlechten. De banden moeten om de 5 tot 8 weken terug omhoog geplaatst worden.

Benieuwd wat de prijs hiervan is? Raadpleeg de prijslijst hier.

  • Uiterst hoge kwaliteit! Wij werken met Russisch-Slavisch haar, deze zijn niet bewerkt waardoor ze boterzacht aanvoelen.
  • Ze zijn double drawn wat betekend dat ze van begin tot eind evenveel gevuld zijn voor een mooie haardos!
  • Wij verkiezen dus kwaliteit hoog bovenop. Bij een goeie verzorging kan je zeker 1 jaar lang met je extensions, terwijl dit bij vele maar een halfjaar is door de kwaliteit van het haar.